Новини от Пловдив » Важно » Мистериозна огледална колона се появи в пустинята на Лас Вегас
Важно Суматоха

Мистериозна огледална колона се появи в пустинята на Лас Вегас

Мистериозна огледална колона се появи в пустинята на Лас Вегас. Тя е подобна на тази, която се превърна в интернет сензация по време на разгара на пандемията през 2020 г.

В понеделник полицейско управление на Лас Вегас публикува снимки на дългата, вертикална метална плоча, за която се твърди, че се е появила през уикенда на туристическа пътека близо до връх Гас в северната част на Лас Вегас.

„Виждаме много странни неща, когато хората ходят на походи, като например да не са подготвени за времето, да не носят достатъчно вода… но вижте това“, пишат от отдела заедно със снимките на колоната.

На снимките се вижда високата геометрична фигура, която отразява скалистата пустиня и се изравнява идеално с хоризонта.

Подобен монолит се появи в центъра на Лас Вегас през декември 2020 г., като стоеше под навеса на Fremont Street Experience.

Преди това през ноември 2020 г. в отдалечен район на Юта беше открит привидно идентичен монолит, който изчезва няколко дни по-късно.

Такива колони са забелязани и на други места по света – в Обединеното кралство, Румъния и на други места, което засилва мистерията.

Докато детективите работят по разгадаването на мистерията на последния монолит, полицията на Лас Вегас напомни на хората да бъдат изключително внимателни при разходките си, особено с повишаването на летните температури./ПП

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...