Новини от Пловдив » Важно » Ограничават движението по бул. „Васил Априлов“ в Пловдив
Важно Градът Пловдив Пловдив Важно Район Централен Транспорт

Ограничават движението по бул. „Васил Априлов“ в Пловдив

С повишено внимание да пътуват водачите на моторни превозни средства по пловдивския бул. „Васил Априлов“, в отсечката от кръстовището с бул. „Шести Септември“ до моста над река Марица, предупреждават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Причината е въвеждането на временна организация на движението заради подмяна на част от водопроводната мрежа и реконструкция на западното платно в посочения участък.

Моторните превозни средства, включително и автобусите на градския транспорт, ще се движат двупосочно в източното платно на бул. „Васил Априлов“. Строително-монтажните дейности ще продължат от 9 юли до 15 септември. Маршрутите за движение на автобусите по линии №17 и №37 от вътрешноградския транспорт на Пловдив се променят, както следва:

Линия № 17 – посока: кв. „Прослав“ – ж.к . „Тракия“: Булевард „Шести септември“ спирка №240- бул. „Шести септември 1“, спирка №115- бул.„Шести Септември 2“ , десен завой по бул. „Васил Априлов“ спирка №312 – ресторант „Шери“, и по маршрута, определен с Общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът не се променя.

Линия№ 37 – посока: кв. „Христо Смирненски“- Авторемонтен завод, бул. „Копривщица“ спирка №313 – срещу хотел „Бордо“, десен завой по бул. „Шести Септември“, спирка №115 – бул. „Шести септември 2“ , спирка №116 – Второ ДКЦ, и по маршрута определен с Общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът не се променя.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...